Πανελλήνιος Διαγωνισμός Νέων Πιανιστών

Δήλωση Συμμετοχής

Στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Νέων Πιανιστών μπορούν να λάβουν μέρος Έλληνες Πιανίστες ηλικίας έως 25 ετών (γεννημένοι από το 1997 και μετά).

Η δήλωση συμμετοχής μπορεί να ολοκληρωθεί με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

A. Συμπληρώστε όλα τα πεδία στη παρακάτω φόρμα και επισυνάψτε τα απαραίτητα αρχεία. Κάντε κλικ στο κουμπί «Αποστολή». Ένα email με τα στοιχεία που συμπληρώσατε θα σταλεί στην διεύθυνση που δηλώσατε κατά την δήλωση σας.

Β. Κατεβάστε την φόρμα δήλωσης συμμετοχής από εδώ και συμπληρώστε την. Στείλτε την συμπληρωμένη φόρμα ταχυδρομικά το αργότερο μέχρι την 28η Φεβρουαρίου 2022 15η Απριλίου 2022 (σφραγίδα ταχυδρομείου) μαζί με ένα ευανάγνωστο φωτοαντίγραφο της αστυνομικής σας ταυτότητας καθώς και τα έργα που θα εκτελέσετε, σε δυο (επίσης ευανάγνωστα) φωτοαντίγραφα στη διεύθυνση

Για τον “10ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Νέων Πιανιστών”
Υπ’ όψιν κας Ντορίνας Αμωράτη
Τ.Κ 845 00
Χώρα Άνδρου

Φόρμα Δήλωσης Συμμετοχής

Τα έργα στα οποία θα διαγωνιστώ:

Φωτοτυπία της αστυνομικής μου ταυτότητας:

* ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΦΟΡΜΑΣ ΑΥΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ. Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΙΑΝΟΥ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΥ.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας αποστολής το σύστημα θα σας ενημερώσει με το παρακάτω μήνυμα
«Ευχαριστούμε για την αίτηση σας. Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.»
Αν για οποιονδήποτε  λόγο δεν καταφέρατε να ολοκληρώσετε την διαδικασία δήλωσης συμμετοχής ή δεν έχετε λάβει email με τα στοιχεία που συμπληρώσατε παρακαλώ επικοινωνήστε με την διεύθυνση pdnp@androsmousa.gr